Code 7 Responsive Slider

Facebook

Loerbeek buldert van de pk’s en zal schudden op z’n grondvesten op 24 en 25 mei.


Op deze data gaat Claas Tractorpulling Loerbeek, voor de 29ste keer, de geplande wedstrijden verrijden. De organisatoren konden het alweer niet laten om een stapje te doen groeien. Mede namens de vele sponsoren, die wij plaatsen in ons programmaboek in full color, en de led schermreclame, maken dit mede mogelijk.


Alle klassen worden verreden voor de competitie van NTTO (Nederlandse Truck en Tractorpulling Organisatie). Zo ook de standaardklasse waar de boer / loonwerker of hobbyist aan kan deelnemen.


Op vrijdag 24 mei:

Deze wedstrijd zal starten om 18.00 uur, tent open tot 00.00 uur. Het terrein is vanaf 16.00 uur open voor publiek. De feestavond wordt verzorgd door DJ Twan en  Raymond.

Aan de start van baan 2 (Farmstock) zullen de klassen 3, 5 ton Standaard, 4,5 ton Standaard, 5,5 ton Standaard, 7 ton Standaard, Supersport 3,4 ton promotieniveau en Sport 4,5 ton promotieniveau hun debuut maken voor u. Ook wordt er een demorun gemaakt met de Argos Whispering Giant om een voorgevoel van de zaterdagavond wedstrijd mee te geven. Dit mag u niet missen!

 

Op zaterdag 25 mei:

Deze wedstrijd zal starten om 16.00 uur. Terrein open van 13.00 uur tot 00.00 uur. De wedstrijd zal op twee banen worden verreden.


Baan 2 (Farmstock)

Hier wordt gestart met de Sport 2,5 ton topniveau, daarna de Supersport 3,4 ton topniveau, Supersport 3,6 ton topniveau, Supersport 4,5 ton topniveau en afsluiten met de Sport 4,5 ton beloftenniveau.

 

Baan 1 (Grand National)

Dit is de Big Machinebaan. Hier wordt verreden de Light Modifieds 1, Modifieds, Supersport Trucks, Two Wheel Drives, Prostocks 1, Superstocks zullen de wedstijd afsluiten. Met deze lijst van deelnemers krijgt u de top van Nederland op uw netvlies geprint die u niet gauw zult vergeten. Ook zal RTL7 de camera´s weer meebrengen om vast te leggen wat u in werkelijkheid ziet en dit in de winter uitzenden.

 

In de tent er een gezellig feestje gevierd met superbandje. 

Enkele boerinnen van de Boerinnenkalender 2019 zullen deze dag de prijzen uitreiken. Zij nemen ook enkele boeren mee van de Boerenkalender 2019. Zo is er voor elk wat wils om mee op de foto te gaan. Zij zullen pronken naast de gouden trekker van Team Argo NL! 

Ook worden er demorun gemaakt met de Jellow Dream, voor sommige beter bekend als de oude Zapo. De Zapo van Team Olde markt uit Bathmen, is verkocht aan Paul Siebers uit Goch (D). Hij gaf de Zapo een nieuwe look, een nieuwe naam en een aantal kleine technische veranderingen. De blauwe New Holland kleur heeft plaats gemaakt voor de gele kleur kleur zoals die is aan zijn gelijknamige bedrijf (Gebr. Siebers Tiefbauw GmbH). De Superstock is nu genaamt de Yellow Dream. 


Op beide dagen is er vertier voor jong maar ook oud. Bij de diverse standjes kunt u rondneuzen en in de tent genieten met de vele bezoekers van de muziek onder het genot van een drankje en/of een hapje.


Kaarten zijn online in de voorverkoop vanaf eind maart, mét korting verkrijgbaar via onze site www.tractorpullingloerbeek.nl, of verkrijgbaar aan de kassa.


U heeft de mogelijkheid om per dag een kaart te kopen of een combi-kaart voor beide avonden.


Online
:

vrijdag: kind 7 t/m 11 jr € 5,- / volw € 9,-

zaterdag: kind 7 t/m 11 jr € 7,50 / volw € 16,-

combi-kaart: kind 7 t/m 11 jr € 11,- / volw € 22,50


Kassa:

vrijdag: kind 7 t/m 11 jr € 5,- / volw € 10,-

zaterdag: Kind 7 t/m 11 jr: € 7,50 / volw € 17,50

combi-kaart kind 7 t/m 11 jr € 11,- / volw € 25,-

© Tractorpulling Loerbeek | Design by IndionDesign