Code 7 Responsive Slider

Tickets > button

Facebook

Sponsor in beeld

 

CLAAS logo Kamps de Wild logo

Kamps de Wild BV,

als hoofdsponsor van CLAAS Tractorpulling Loerbeek;
Een evenement waar we elk jaar naar uitkijken en waarbij we iets moois kunnen betekenen voor de gemeenschap. Dit doen wij door onder andere te voorzien in CLAAS tractoren voor onderhoud aan de baan en voor het aan- en afslepen van machines. Uiteraard zijn er ook buiten de baan CLAAS machines om van dichtbij te bekijken.


Eén van de mooiste dagen van het jaar
We ondersteunen met veel plezier de organisatie van CLAAS Tractorpulling Loerbeek om dit evenement mogelijk te maken. Kamps de Wild is distributeur van CLAAS machines in Nederland, dus van zo’n evenement in de regio waarbij landbouwmachines centraal staan gaan onze harten sneller kloppen. Sinds 1919 staan wij voor kennis en passie van en voor de landbouwtechniek. We zijn exclusief distributeur van de merken CLAAS, AMAZONE, BERGMANN, Schmotzer en NUCROP. We zijn een moderne distributeur, en samen met onze dealers bieden we maximale ondersteuning aan onze eindgebruikers. Inmiddels leveren we al ruim 100 jaar kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines.

 

Ons team
Vanuit onze importeursvestiging in Zevenaar werkt een team van gemotiveerde mensen om onze dealers en eindklanten te ondersteunen op het gebied van verkoop, marketing, service en onderdelenvoorziening. Inmiddels hebben we drie eigen Kamps de Wild dealervestigingen in Tijnje, Veghel en Valkenburg. Daarnaast bieden we ondersteuning aan al onze dealers in Nederland. We zijn stuk voor stuk mensen met passie voor de landbouwtechniek, het merendeel heeft dan ook een achtergrond in de landbouw.

Voor meer informatie kijk op www.kampsdewild.nl  

 


 

GRANIT PARTS,

als hoofdsponsor van CLAAS tractorpulling Loerbeek:

Sinds 2001 is technische groothandel GRANIT PARTS actief in Nederland. Als specialist in onze branche, bieden wij een unieke combinatie van onderdelen, service en cursussen aan, rondom de thema‘s landbouwmachines, grondverzetmachines en groenvoorziening. Wij bieden als partner van de vakhandel meer dan alleen reserve-onderdelen. Ons complete concept bestaat uit telefonische adviezen, concepten in marketing en e-commerce, een aantrekkelijke shop, technische ondersteuning en cursussen voor werkplaatsmedewerkers en werknemers in de onderdelenhandel. Als groothandel en distributeur van originele onderdelen en eigen lijnen voor vele fabrikanten zijn wij dé onderdelenleverancier voor de landbouwmechanisatie-, hydrauliek-, tuin- & park-, bouwmachine- en bedrijfsvoertuigensector.

 

Door heel Europa

GRANIT is door heel Europa actief en levert onderdelen vanuit het centrale magazijn in het Duitse Heeslingen. Dochterbedrijven in België, Denemarken, Engeland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland zorgen in hoge mate voor lokaal klantencontact. Deze lokale medewerkers kennen de cultuur van het land en hebben een uitgebreide kennis van onze diensten. Onze 125 buitendienstmedewerkers in heel Europa onderhouden met talrijke bezoeken optimaal contact en begeleiden onze relaties. Daarnaast bieden onze 175 medewerkers in de lokale callcenters u de nodige ondersteuning en service.

 

Kwaliteitscontrole

Vertrouwen is goed, controle is beter. Onze medewerkers in het kwaliteitsmanagementteam voeren voortdurende controle uit op onze producten. Hiermee garanderen wij de hoogste kwaliteit. Wij bieden u dus optimale kwaliteit voor uw reparatieservice. Voor specifieke kwaliteitstesten die nodig zijn in de selectieprocedure van leveranciers, werken wij nauw samen met o.a. de universiteit van Bremen en TUV Nord. Wetenschappelijke tests van materiaaleigenschappen, zoals samenstelling, hardheid en slijtage geven ons zekerheid, dat u deze producten kunt vertrouwen. Wij staan voor de kwaliteit van onze producten!

 

Het grootste onderdelenmagazijn van Europa

Een opslagoppervlak van 58.000 m² maakt ons logistiekcentrum tot het grootste centrale onderdelenmagazijn van Europa in onze branche. Onze voorraad omvat meer dan 195.000 artikelen en wij leveren dagelijks gemiddeld 23.000 orders uit naar tevreden klanten. Hierbij is de uitleveringsquote 97,2 %. In november 2012 hebben wij een nieuwe magazijnhal van 124 meter lang en 86 meter breed in gebruik genomen. Dit magazijn is voorzien van een zeer modern opslag- en transportsysteem. De technische hoogtepunten zijn een automatische consolidatie- en goederenoutput buffer en ongeveer 3,6 kilometer aan nieuwe transportsystemen. Het nieuwe magazijn is vrijwel CO2-neutraal Het nieuwe magazijn is vrijwel CO2-neutraal geventileerd, gekoeld en verwarmd. In 2017 hebben wij onze magazijnoppervlakte wederom uitgebreid met een nieuwe hal van 7.500 m².

 

Voor 18:00 uur besteld, voor 08:00 uur geleverd

Wat tegenwoordig in onze branche als standaard wordt beschouwd, vereist een geraffineerd logistiek concept. De modernste technologieën en sterke logistieke partners zorgen voor klantgeoriënteerde processen.

 

GRANIT PARTS hoofdsponsor van CLAAS tractorpulling Loerbeek

Door het leveren van vele onderdelen voor verschillende merken, heeft GRANIT besloten naam- en hoofdsponsor te worden van CLAAS tractorpulling Loerbeek. Erik Jansen, directeur van GRANIT, heeft bewust voor dit evenement gekozen, omdat dit in de directe omgeving van ons kantoor ligt. Ook is er bewust gekozen om het algehele evenement te sponsoren en niet 1 tractorpullingteam.

© Tractorpulling Loerbeek | Design by IndionDesign