Code 7 Responsive Slider

Smart Countdown 3

Tickets > button

Facebook

Sponsor in beeld

   


Kamps de Wild BV

als hoofdsponsor van CLAAS Tractorpulling Loerbeek:


Wat is het toch prachtig mooi om op deze manier iets terug te kunnen doen voor al onze klanten!
• CLAAS tractoren op de baan.
• CLAAS tractoren voor het aan en afslepen.
• Veel CLAAS machines op het terrein te zien!

 

Voor ons is dit één van de mooiste dagen van het jaar
Wij helpen met veel plezier de organisatie van CLAAS Tractor Pulling Didam, om dit prachtige Achterhoekse evenement mogelijk te maken! Kamps de Wild BV is één van Nederlands belangrijkste distributeurs van landbouwmachines.
Wij staan sinds 1919 voor kennis en passie van en voor de landbouwtechniek. We importeren op exclusieve basis de Duitse merken CLAAS en AMAZONE. Daarnaast verzorgen wij de internationale distributie van ons eigen merk KAWECO. We zijn een moderne distributeur die efficiënte distributie combineert met een maximale ondersteuning van onze dealers en eindgebruikers in binnen- en buitenland. Ook participeren we actief bij een aantal van onze grote Full-Line dealers. Met deze strategie kunnen wij maximale support voor ondernemers in de agrarische sector garanderen.

 

Ons team
Vanuit Zevenaar werkt een team van gemotiveerde mensen, ter ondersteuning van de dealers op het gebied van verkoop, marketing, service en onderdelenvoorziening. Binnen Kamps de Wild BV werken 35 personen in zes verschillende disciplines: verkoop, onderdelendistributie, marketing, service support, logistiek en administratie.
Onze commerciële afdeling met 5 productmanagers en 8 buitendienstmedewerkers zorgen voor een uitstekende commerciële ondersteuning van onze dealers. Onze mensen hebben vrijwel allemaal een agrarische achtergrond en kennen de praktijk als hun broekzak. Onze service support afdeling biedt specialistische telefonische en internet support.
De onderdelendistributie geschiedt gedeeltelijk direct vanuit onze leveranciers, maar we beschikken ook over een modern onderdelenmagazijn, waar dealers en eindgebruikers cruciale onderdelen voor hun machines kunnen afhalen, ook in het weekend en ‘s nachts. Onze marketingafdeling ondersteunt onze dealers met onder andere advertentiecampagnes, beurzen, websites en financieringsprogramma’s.

 

Member of Royal Reesink
Kamps de Wild BV is een dochteronderneming van Royal Reesink N.V.
Royal Reesink N.V. is een sterk groeiend, 229 jaar oud, bedrijf dat zich focust op twee segmenten: Reesink Equipment en Reesink Industries.
In totaal werken er ruim 1.350 medewerkers verdeeld over diverse bedrijven in Nederland, Duitsland, België en Kazachstan.

 


 

GRANIT PARTS

als hoofdsponsor van CLAAS tractorpulling Loerbeek:

 

Sinds 2001 is technische groothandel GRANIT PARTS actief in Nederland. Als specialist in onze branche, bieden wij een unieke combinatie van onderdelen, service en cursussen aan, rondom de thema‘s landbouwmachines, grondverzetmachines en groenvoorziening. Wij bieden als partner van de vakhandel meer dan alleen reserve-onderdelen. Ons complete concept bestaat uit telefonische adviezen, concepten in marketing en e-commerce, een aantrekkelijke shop, technische ondersteuning en cursussen voor werkplaatsmedewerkers en werknemers in de onderdelenhandel. Als groothandel en distributeur van originele onderdelen en eigen lijnen voor vele fabrikanten zijn wij dé onderdelenleverancier voor de landbouwmechanisatie-, hydrauliek-, tuin- & park-, bouwmachine- en bedrijfsvoertuigensector.

 

Door heel Europa

GRANIT is door heel Europa actief en levert onderdelen vanuit het centrale magazijn in het Duitse Heeslingen. Dochterbedrijven in België, Denemarken, Engeland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland zorgen in hoge mate voor lokaal klantencontact. Deze lokale medewerkers kennen de cultuur van het land en hebben een uitgebreide kennis van onze diensten. Onze 125 buitendienstmedewerkers in heel Europa onderhouden met talrijke bezoeken optimaal contact en begeleiden onze relaties. Daarnaast bieden onze 175 medewerkers in de lokale callcenters u de nodige ondersteuning en service.

 

Kwaliteitscontrole

Vertrouwen is goed, controle is beter. Onze medewerkers in het kwaliteitsmanagementteam voeren voortdurende controle uit op onze producten. Hiermee garanderen wij de hoogste kwaliteit. Wij bieden u dus optimale kwaliteit voor uw reparatieservice. Voor specifieke kwaliteitstesten die nodig zijn in de selectieprocedure van leveranciers, werken wij nauw samen met o.a. de universiteit van Bremen en TUV Nord. Wetenschappelijke tests van materiaaleigenschappen, zoals samenstelling, hardheid en slijtage geven ons zekerheid, dat u deze producten kunt vertrouwen. Wij staan voor de kwaliteit van onze producten!

 

Het grootste onderdelenmagazijn van Europa

Een opslagoppervlak van 58.000 m² maakt ons logistiekcentrum tot het grootste centrale onderdelenmagazijn van Europa in onze branche. Onze voorraad omvat meer dan 195.000 artikelen en wij leveren dagelijks gemiddeld 23.000 orders uit naar tevreden klanten. Hierbij is de uitleveringsquote 97,2 %. In november 2012 hebben wij een nieuwe magazijnhal van 124 meter lang en 86 meter breed in gebruik genomen. Dit magazijn is voorzien van een zeer modern opslag- en transportsysteem. De technische hoogtepunten zijn een automatische consolidatie- en goederenoutput buffer en ongeveer 3,6 kilometer aan nieuwe transportsystemen. Het nieuwe magazijn is vrijwel CO2-neutraal Het nieuwe magazijn is vrijwel CO2-neutraal geventileerd, gekoeld en verwarmd. In 2017 hebben wij onze magazijnoppervlakte wederom uitgebreid met een nieuwe hal van 7.500 m².

 

Voor 18:00 uur besteld, voor 08:00 uur geleverd

Wat tegenwoordig in onze branche als standaard wordt beschouwd, vereist een geraffineerd logistiek concept. De modernste technologieën en sterke logistieke partners zorgen voor klantgeoriënteerde processen.

 

GRANIT PARTS hoofdsponsor van CLAAS tractorpulling Loerbeek

Door het leveren van vele onderdelen voor verschillende merken, heeft GRANIT besloten naam- en hoofdsponsor te worden van CLAAS tractorpulling Loerbeek. Erik Jansen, directeur van GRANIT, heeft bewust voor dit evenement gekozen, omdat dit in de directe omgeving van ons kantoor ligt. Ook is er bewust gekozen om het algehele evenement te sponsoren en niet 1 tractorpullingteam.

© Tractorpulling Loerbeek | Design by IndionDesign